Dubbelmord i Stångby

I tisdagsnatt var det ett dubbelmord på Eldvägen 1 i Stångby. Två barn mördades. Föräldrarna var förskrossade när de märkte att barnen var döda på morgonen.

I tisdags natt mördades två barn på Eldvägen 1 i Stångby. Föräldrarna var förkrossade när de märkte att barnen var döda på morgonen.

-Jag ropade på dem på morgonen men de kom inte ut. Så jag gick in på rummet och såg blod på golvet, sedan såg jag knivhuggsmärken i ryggen på dem, berättar Anja Andersson, barnens mamma.

Trots att Anja Andersson var chockad så ringde hon larmcentralen. Det här brukar inte hända i små byar som den här, men det är väldigt sorligt att det här händer.

-Jag ringde 112 och berättade vad som hade hänt medans jag grät, säger Anja Andersson.

Det var skoavtryck av en känga i storlek 44 på golvet och ett uppbrutet fönster, krossat glas och skrapmärken av en kofot på fönsterkarmen. Polisen har hittat väldigt många spår det är bara en tidsfråga innan de har hittat mördaren.

Mordet hände i barnkammaren.

-Det här händer inte ofta, det är väldigt sorgligt att det händer. Men vi lovar att göra vad vi kan för att hitta mördaren, lovar polisinspektören Johan Svensson.

Grannarna känner sig väldigt orolig och många barn får inte gå ut. På kvällarna larmar de och låser fönster och dörrar.

-Jag skrek och det kändes hemskt när Anja berättade att barnen var döda, säger Vincent Andersson.

Det här brukar inte hända i små byar som den här, men det är väldigt sorligt att det här händer.