Sagan om Genji

Det var en gång två shimadabröder som skulle till shimadatemplet, men det är väldigt många tungt utrustade vakter. Den ena brodern sköt sina drakpilar på vakterna medan den andra kom bakom och eliminerade dem med sitt svärd. När de kom fram till templet blev de överfallna av Blackwatch och fördes bort från varandra.

 

Blackwatch tog alla deras vapen och gömde dem. Bröderna fängslades och fick dålig mat. En dag lyckas en av bröderna lura en vakt att öppna cellen. Brodern som hette Genji lyckades hitta sitt vapen men inte sin broder så han flydde från fängelset.

 

Genji går länge utan att möta någon eller något men till slut hittar han två människor. De två människorna är Ana och Jack. Förr i tiden var dem medlemmar i Overwatch. De kan leda honom till Overwatchbasen där han är säker. När de kommer fram är det krig och det är blod överallt. Genji tar fram sitt draksvärd och hugger alla i bitar. Efter en stund möter Genji Jack och Ana igen, men precis den sekunden blir Ana skuten rakt i pannan och ramlar ner på marken.

-Neeeeeeeeeeeej! Skrek Jack.

Hon hade blivit skuten av widowmaker, ledaren av Talon.

Du ska dö!!!!!!!!! Sa jack högt och tydligt. Men bara några sekunder senare blir han också skuten. Nu blir Genji riktigt arg så han springer mot widowmaker och när hon skjuter tar han sitt svärd och gör så att det studsar tillbaka på henne.

Widowmaker, ledaren av Talon, hade nyss dödat sig själv. På kvällen hade Overwatch vunnit kriget men många hade dött och näst intill alla var skadade. Det fanns bara ungefär tjugofem hjältar kvar levande.

 

Några dagar efter fick Genji ett skepp. Han åkte till shimadatemplet för att be för sin bror. När han kommer fram sitter det någon och ber. Personen ser bekant ut. Efter en stund förstår han det ar hans bror Hanzo. Genji ropar på Hanzo men Hanzo tar sin pilbåge och försöker skjuta Genji, men han undviker det. Genji försöker övertala Hanzo att han är hans bror. Till slut inser Hanzo att det är Genji.

 

Efter allt det här krigandet är Genji glad att han har hittat sin bror.